7 komentarai apie “Direktoriaus Rimgaudo Einorio veiklos vertinimo išvada”

  1. Mano sūnus mokosi šioje progimnazijoje. Manau mokytojai pareigingi, atsakingi, griežta lankomumo kntrolė, daug kalbama apie mokymosi pažangą. Patinka, kad organizuojamos aktyvios pertraukos lauke. Siūlau vadovo veiklą vertinti labai gerai.
    Tėtis Paulius

  2. Mokykla grazeja su kiekviena diena, klases sviesios erdvios. Vaikam daug popamokines veiklos, bureliu. Mokytojai ir administracija tikrai eina i kompromisus, bendradarbiauja su tevais, rupinas vaiku ziniomis ir buvimu mokyklos sienuose. Tikrai saunus kolektyvas mokytoju, administracija puiki.

  3. Jau kelerius metus Taikos progimnazijos sporto salėje ir stadione treniruojame jaunuosius FM „Ataka“ futbolininkus. Čia viena iš nedaugelio Vilniaus mokyklų, kur stadione yra net 6 vartai su tinklais! Ten sportuoja ir aktyviai leidžia laisvalaikį daugybė vaikų. Direktorius R. Einorius globoja Gatvės vaikų dienos futbolo turnyrą, skirtą globos namų vaikams, kurį kasmet progimnazijos stadione organizuoja „Ataka“ ir fondas „Padėk gatvės vaikams“. Čia sudaromos geros sąlygos organizuoti vaikų sporto-edukacines vasaros stovyklas. Labai vertiname šio Direktoriaus kompetenciją ir požiūrį į sporto reikšmę vaikų gyvenime. Visos problemos sprendžiamos teigiamai ir labai operatyviai.
    Mokykloje sudarytos geros sąlygos krepšininkams ir futbolininkams, irkluotojams ir šokėjams, šachmatininkams ir robotikos mėgėjams. Veikia net 4 sporto salės. Organizuojamos aktyvios pertraukos vaikams. Čia savo sportinį kelią pradėjo tokie sportininkai kaip Olegas Žuras, Rimas Kaukėnas, Lina Stončiūtė, geriausia metų sportininkė Milda Valčiukaitė. Pozityvus direktoriaus Rimgaudo Einoriaus požiūris į sportą ir vaikų ugdymą sudaro galimybę atsiskleisti vaikų talentams.
    Progimnazijoje vyksta daugybė sporto ir sveikatingumo renginių. Labai šaunus Direktorius!

  4. 1C klasės tėveliai dėkoja progimnazijos direktoriui Rimgaudui Einorui už klasės remonto darbus. Džiugu, kad mokykloje yra rūpinamasi aplinka, kurioje vaikai praleidžia tiek daug savo laiko.
    1C klasės tarybos seniūnė Inga

  5. Taikos progimnazijoje yra įsteigta profesinė sąjunga, kuri yra užregistruota registrų centre, pripažįstama darbdavio lygmeniu. Labai smagu, kad mokyklos direktorius labai tolerantiškai priima, palaiko ir stengiasi netgi aktyvinti mūsų organizaciją. Jis visada labai nori, kad mokytojai aktyviai dalyvautų savo darbo sąlygų gerinime, kovotų už savo teises tiek mokykloje, tiek už jos ribų. Todėl manau, kad mūsų direktorius yra drąsus žmogus. Siūlau jo veiklą vertinti puikiai.
    Taikos progimnazijos profesinės sąjungos pirmininkė

  6. Noriu pasidžiaugti, kad mokyklos vadovai dirba labai atsakingai, deda daug pastangų, kad suburtų gerą mokytojų kolektyvą ir užtikrintų puikias ugdymo sąlygas moksleiviams. Mokykla glaudžiai bendradarbiauja su Justiniškių seniūnijos bendruomene, organizuoja bendrus renginius, vykdo užklasinę veiklą vaikams. Siūlau direktoriaus R. Einorio veiklą vertinti puikiai

    Justiniškių seniūnijos bendruomenės pirmininkas I. Boronovas

  7. Puiki mokykla. Nuoširdus ir draugiškas mokytojų kolektyvas. Malonu, kad rytais visada pasitinka besišypsanti budėtoja. Smagu, jog administracija reaguoja į problemas ir ieško geriausio sprendimo varianto.

Komentarai uždrausti.