Socialinių išmokų skyrius kviečia mokinių tėvus į el. prašymo pateikimo per Socialinės paramos šeimai informacinę sistemą (SPIS) mokymus „Kaip elektroniniu būdu pateikti prašymus socialinei paramai mokiniams gauti: dėl nemokamo maitinimo ir paramos mokinio reikmenims įsigyti?“

Socialinių išmokų skyrius kviečia mokinių tėvus į el. prašymo pateikimo per Socialinės paramos šeimai informacinę sistemą (SPIS) mokymus „Kaip elektroniniu būdu pateikti prašymus socialinei paramai mokiniams gauti: dėl nemokamo maitinimo ir paramos mokinio reikmenims įsigyti?“.

Mokymu metu bus pristatytas praktinis prašymų paramai mokiniams gauti teikimas greitu ir saugiu elektroniniu būdu per www.spis.lt: prisijungimas prie el. prašymų pateikimo sistemos, el. prašymo užpildymas ir pateikimas turint galimybę viso proceso metu konsultuotis su lektore.

Mokymų dalyviams būtina turėti: galimybę prisijungti prie elektroninės bankininkystės (turėti mobiliąją programėlę, kodų generatorių ar kitą priemonę) arba elektroninę atpažinties priemonę (mobilųjį elektroninį parašą/asmens tapatybės kortelę ir skaitytuvą/USB laikmeną arba kortelę su skaitytuvu).

Mokymų trukmė – iki 2 val.

Atkreipiame dėmesį, kad priešmokyklinukams, pirmokams ir antrokams mokyklose organizuojamas nemokamas maitinimas. Prašymų teikti nereikia.

Mokymai vyks:

2022-07-26 10 val. Vilniaus m. Centrinėje bibliotekoje (Žirmūnų g. 6),

2022-07-26 13 val. Vilniaus m. Centrinėje bibliotekoje (Žirmūnų g. 6),

2022-07-28 10 val. Vilniaus m. Centrinėje bibliotekoje (Žirmūnų g. 6),

2022-07-28 13 val. Vilniaus m. Centrinėje bibliotekoje (Žirmūnų g. 6).

Registracija iki 2022-07-22 (imtinai) vykdoma:

Kodėl verta? Socialinės paramos šeimai informacinėje sistemoje (SPIS) galima teikti prašymus skirtingoms išmokoms gauti, todėl mokymų dėl paramos mokiniams el. prašymo pateikimo metu įgyti įgūdžiai bus aktualūs kreipiantis ir dėl kitų išmokų.