Skaitymo iššūkis „Vasara su knyga“

Iššūkio organizatoriai kviečia visus mokyklų bendruomenės narius dalyvauti skaitymo iššūkyje „Vasara su knyga“. Tai jau šeštą kartą apskričių savivaldybių ir LR kultūros ministerijos rengiama skaitymo akcija, vykstanti birželio 1 – rugpjūčio 31 d. „Vasara su knyga“ skaitymo iššūkis – tai turiningas ir smagus užsiėmimas, kurio tikslas – per vasarą perskaityti bent 5 knygas. Šįmet siūlo įvairias temas: perskaityk detektyvinę knygą, perskaityk knygą, kurios pavadinimą sudaro ne mažiau kaip 4 žodžiai; perskaityk literatūrine premija apdovanotą knygą; perskaityk praėjusiame tūkstantmetyje išleistą knygą; perskaityk linksmą knygą. Dalyvauti iššūkyje užsiregistravo ir mūsų progimnazijos mokiniai.

Nusprendei priimti iššūkį?

Jei esi pasiryžęs perskaityti per vasarą bent penkias knygas nurodytomis temomis, dalyvauk skaitymo iššūkyje! Skaityti gali visi! Todėl nedelsk, priimk iššūkį ir laimėk puikių prizų!

Nedelsk, prisidėk ir Tu!
Daugiau informacijos apie skaitymo iššūkį, taisykles, prizus, registracijos formą ir karščiausias naujienas rasite http://vasarasuknyga.lt/ bei Facebook paskyroje https://www.facebook.com/vasarasuknyga/

Informacinio centro vedėja J. Tumas