4 komentarai apie “Vilniaus Taikos progimnazijos direktoriaus Rimgaudo Einorio 2019 metų veiklos ataskaita”

  1. Džiaugiuosiu mokyklos pasiektais rezultatais,būdama šios bendruomenės dalimi,2 vaikučiu mama,kurie lanko priešmokyklinę grupę ir pradinę klasę,galiu patvirtinti,kad mokykla siekia užsibrežtu tikslu,dalyvauja ivairiuose projektuose,mokykla organizuoja ivairius renginius ir šventes mokykloje,pritraukdama dalyvauti vaikučius ir skatindama ju meninius įgūdžius.Mokytojai dirba kompetetingai,palaiko abipusį ryšį su teveliais,tad ugdymas vyksta tikslingai ir rezultatyviai.Mokykla po vidaus atnaujinimo šviesi,jauki,maloni,o skambutis kviečiantis mokinius į pamokas,labai nuotaikingas ir negasdinantis,kad prasideda pamoka.Džiaugiuosiu,kad pasirinkau šia moklykla savo vaikams,nes matau ju didelia pažanga tiek mokslo rezultatuose,tiek didelį nora dalyvauti renginiuose.Linkiu mokyklai nenustoti tobulėti,siekti užsibreštu tikslu mokiniu ugdyme.Ačiū,už labai tikslia mokyklos ataskaita.

  2. Smagu, kad yra įgyvendinti užsibrėžti tikslai. Man, kaip mamai, ramu kas rytą atsisveikinti su ketvirtoke dukra, žinant, kad palydžiu ją į tikrai saugią aplinką. Ir „saugią“ čia – plačiąja prasme. Tiek grįžtamasis ryšys su pedagogais, tiek dėmesys vaiko mokslo pažangai bei emocinei būsenai, tiek saugi mokyklos vidaus bei išorės aplinka leidžia mums, tėvams, pasitikėti Vilniaus miesto Taikos progimnazija.
    Mokyklos bendruomenės dalyvavimas įvairiuose projektuose, dėmesys vaikui, erdvių modernizavimas, jauki aplinka nepalieka abejonių dėl šios progimnazijos ėjimo į priekį. Organizuojami mokymai bendruomenei įrodo mokyklos siekį bendradarbiauti bei siekti pagrindinių tikslų – kokybiško ugdymo kiekvienam mokiniui, saugios bei tolerantiškos aplinkos.
    Belieka palinkėti stiprybės, entuziazmo bei motyvacijos Mokyklos visai bendruomenei ir toliau einant šiuo keliu.

  3. Dirbu šioje mokykloje virš 20 metų. Reikia pripažinti, kad ši progimnazija juda tik tobulėjimo keliu. Ir manau, kad tai vyksta tik dėka protingo, prityrusio ir ūkiško vadybininko – direktoriaus, kuris puikiai vadovauja savo pavaduotojų komandai, o šie savo ruožtu lengvai susitvarko su jiems pavestomis užduotimis, vyksta nuolatinis bendradarbiavimas tarp mokytojų ir administracijos. Tiek mokytojai, tiek mokyklos visa bendruomenė nuolat stengiasi, kad mokiniai pirmiausia būtų saugūs, kad gautų kokybiškas, novatoriškas žinias, kurias būtų galima pritaikyti ir gyvenime. Didelis dėmesys kreipiamas ir į mokyklos, klasės mikroklimatą.
    Esu Taikos progimnazijos profesinės sąjungos pirmininkė virš 10 metų. Visą šį laiką gerb. R. Einoris tik palaikė šią visuomeninę veiklą, skatino ją, rūpinosi ir rūpinasi mokytojų gerove. Ačiū Jam.

  4. Mokykla puikiai tvarkosi, kiekvienais metais atsinaujina, mokykla vis tvarkingesne ir jaukesne. Vaikai užimti tiek pamokų metu, tiek po pamoku. Labai gerai kad yra daug būrelių, kiekvieno norui ir skoniui. Mokytojai dirba ir labai stengiasi dėl vaikų, Siais metais buvo atnaujintas skambutis i pamokas, jis labai nuotaikingas ir malonus, po tokio skambucio malonu vel eiti i pamoka. Labai džaiugiuosi kad mano sūnus lanko būtent šią mokyklą, o ir dukra kuri kitais metais pradės eiti į mokyklą būtinai mins šios mokyklos koridorius. Ačiū Jums.

Komentarai uždrausti.