Rimgaudo Einorio 2020 metų veiklos ataskaita

Kviečiame susipažinti su progimnazijos direktoriaus Rimgaudo Einorio 2020 metų veiklos ataskaita ir pareikšti savo nuomonę iki sausio 30 dienos.

Direktoriaus Rimgaudo Einorio 2020 metų veiklos ataskaita

6 komentarai apie “Rimgaudo Einorio 2020 metų veiklos ataskaita”

  1. Šiuolaikinė, renovuota mokykla. Metai nebuvo lengvi visiems, dėl epideminės padėties šalyje ir pasaulyje. Bet manau mokykla susitvarkė labai gerai. Direktorius išmano savo darbą, mokytojai rūpestingi, taip ir toliau. Sekmės jums.

  2. Nuotolinis mokymas tikrai daug efektyvesnis ir produktyvesnis šiuo metu, nei pavasarį. Classroom platforma patogi pakankamai, vaikai patys jau žino kur ko ieškoti. Būreliai taip pat puikiausiai vyksta. Labai džiaugiamės dailės būreliu, kurį organizuoja dailės mokytoja Ineta. Ir tautiniai šokiai taip pat puikiausiai ir su gera nuotaika nuotoliniu būdu pravedami. Vaikai patenkinti. Taip pat gavo vaikai ir pieno produktų. Tikrai negalime skūstis, tik ir patys vaikai pasiilgo mokyklos ir tiesioginio bendravimo, tai laukia nesulaukia, kad vėl galės grįžti į ją 🙂

  3. Mokyklos vadovybė ir mokytojai – profesionalūs specialistai. Mokytojai nuolat atnaujina žinias, siekiant užtikrinti kokybišką ugdymą, prisitaiko prie esamos, nuotolinio mokymo, situacijos. Prie to prisideda ir mokyklos administracija – sudaro puikias darbo sąlygas, t.y. klasės pilnai aprūpintos inovatyviomis darbo priemonėmis, mokytojai nuolat konsultuojami. Nuotolinio mokymo metu mokytojai aktyviai bendradarbiauja tarpusavyje, siekdami visapusiškai gerų rezultatų. Manau,kad viso šio komandinio gero darbo pasekmė yra ūkiškas, patyręs, rūpestingas vadovas, todėl jo darbą siūlau vertinti PUIKIAI.
    Taikos progimnazijos profsąjungos pirmininkė Rasa Paulauskienė

  4. Mokykloje yra puikios sąlygos dirbti ir mokytis. Šiuolaikinė mokymosi aplinka, puiki materialinė bazė. Visoms pradinių klasių mokytojoms yra nupirktos interaktyvios Smart lentos, spausdintuvai, įdiegtas belaidis internetas, sumontuotos vaizdo kameros. Mokiniams sudaromos galimybės patirti įvairius mokymosi būdus bei formas, išbandyti įvairių rūšių užduotis ir veiklas įvairiose kontekstuose: bibliotekoje, muziejuje, išvykose, gamtoje. Didelis dėmesys skiriamas vaikų sveikatinimui, kūrybiškumui, bendravimui ir bendradarbiavimui.
    Direktoriaus veiklą siūlau vertinti Puikiai.
    Pradinių klasių mokytoja metodininkė,
    Mokyklos Tarybos narė
    Dalia Kliukienė

  5. Pandeminiai metai buvo nelengvas iššūkis, su kuriuo mokykla susitvarkė puikiai. Visa apimtimi perėjome į virtualią mokymosi aplinką, tad akivaizdu, jog informacinės technologijos tampa kone pagrindiniu ugdymo organizavimo bei mokymosi įrankiu. Taip ženkliai išaugus mokinių informacinių technologijų naudojimo bei pritaikymo poreikiui, siūlyčiau, galimybei esant, šiam mokomajam dalykui skirti dar didesnį dėmesį, padidinant pamokų skaičių ar pan.
    Dėkojame mokyklos administracijai bei mokytojams!

  6. Metai buvo sunkūs visiems. Mokyklos vadovybė turėjo nemažai iššūkių, kad nuotolinis mokslas vyktų sklandžiai, o mokiniai ir mokytojai jaustųsi gerai. Dėkojame mokyklos vadovybei bei mokytojams už pastangas įveikiant nelengvas užduotis šiuo laikotarpiu!

Komentarai uždrausti.