6 komentarai apie “Vilniaus „Taikos“ progimnazijos l. e. p. direktorės Vaidos Abramonienės 2021 metų veiklos ataskaita”

  1. Taikos progimnazijos bendruomenė labai džiaugiasi l.e.p. direktorės Vaidos Abramonienės darbu. Tikimės, kad ši sumani vadovė laimės konkursą ir taps nuolatine direktore. Smagu, nes mokykla dirba novatoriškai, naudoja skaitmenizuotas priemones, dalyvauja įvairiose programose, įrengtos modernios darbo vietos. Mokykloje juntamas draugiškas mikroklimatas, priimami konkretūs, aiškūs ir greiti sprendimai. Manau, tam didžiausios įtakos turi ir nauja l.e.p. vadovė. Sėkmės jai ir toliau!
    Pagarbiai Taikos progimnazijos profesinės sąjungos pirmininkė Rasa Paulauskienė

  2. Smagu skaityti l.e.p. direktorės Gerb. Vaidos Abramonienės 2021 metų veiklos ataskaitą – tikrai yra kuo pasidžiaugti, yra ką vertinti ir smagu visus darbus pajusti tiesiogiai per mokinio emocinį lauką, mokymosi pasiekimus bei norą lankyti „Taikos“ progimnaziją. Siekis mokiniams bei mokytojams sudaryti kuo palankesnes mokymosi bei darbo sąlygas, noras žinoti, kaip jaučiasi kiekvienas bendruomenės narys – įtakoja teisingus vadovo sprendimus.
    Pagarbiai
    6A klasės mokinės mama Vaida

  3. Puiki vadovė, pasižyminti lyderyste, puikiais bendravimo įgūdžiais, lankstumu, puikių santykių ir glaudžių ryšių su visa bendruomene kūrimu.
    Toma Gadeikienė, buvusi šios puikios mokyklos mokytoja

  4. Mūsų šeima nebe pirmus metus susijusi su Taikos progimnazija. Vienas mūsų vaikas jau baigė šią ugdymo įstaigą, du dar mokosi. Esame labai patenkinti šios ugdymo įstaigos darbu, puikiu pedagogų kolektyvu. Tai ir dideles l. e. p. direktorės Vaidos Abramonienės nuopelnas. Direktorės ataskaita labai dalykiška, išsami ir atskleidžianti mokyklos ir jos vadovės darbo rezultatus. Būtų šaunu, jei gerb. V. Abramonienė taptų nuolatine Taikos progimnazijos direktore.
    Pagarbiai,
    doc. dr. Manvydas Vitkūnas

  5. Džiugu, kad l.e.p. direktorė noriai bendrauja su mokinių tėvais, sprendžiamos kylančios problemos, surandant tiek mokyklai, tiek mokiniams ir jų tėvams tinkančius sprendimus. Kuriama mokyklos bendruomenė, pagrįsta abipusiu bendravimu ir bendradarbiavimu.

  6. Puikiai l.e.p. direktorė tvarkosi šiais nelengvais Covid-19 laikais. Mokslai vyksta gyvai, būreliai nestabdomi.
    Justiniškių bendruomenės pirmininkas Igoris Boronovas

Komentarai uždrausti.